TPOok!

 
avatar
   
Weten & Tech

Flitsmeister dekt nu heel Nederland

Tags: ,

AMSTERDAM – Vanaf woensdag is het in Flitsmeister ook mogelijk om flitsers te melden die niet op A- of N-wegen staan. De appmaker zegt dat landelijke flitsdekking een grote wens was van de community achter Flitsmeister.

Naast een bredere flitsdekking is ook het dashboard binnen de app een tikkeltje gewijzigd. Zo is de mogelijkheid om een eindbestemming in te geven nu verwerkt onder een zoekknop en is de huidige locatie wat minder prominent in beeld. Door deze ‘kleine’ aanpassingen is er meer ruimte ontstaan voor verkeersinformatie. Verder is het nu mogelijk om in te zoomen op kaarten en kun je instellen dat een kaart altijd het noorden boven moet laten.

Ondanks de groei van Waze in Nederland en de komst van alternatieven voor Flitsmeister, blijft de app een van de populairste Nederlandse apps. Meer dan een miljoen mensen maken dagelijks gebruik van Flitsmeister.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.