TPOok!

 
avatar
   
Weten & Tech

Oss is miljoenen kwijt aan slimme weg

Tags: ,

OSS – LED-lampjes die automobilisten moesten meenemen in een groene golf, werkten niet. De lichtgevende belijning maakte geen indruk. Oss wilde een slimme Weg van de Toekomst hebben, maar sinds de oplevering van die nieuwe N329 zijn er veel problemen. De Brabantse gemeente heeft nu een schikking getroffen met de bouwers.

Oss betaalt 3,3 miljoen euro aan de aannemers Ballast Nedam en Van Gelder. Die waren extra geld kwijt door verzakkingen en dienden een claim in bij de gemeente. Het kwam tot een arbitragezaak, die eindigde met een schikking. Het prestigeproject heeft in totaal meer dan 80 miljoen euro gekost.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.