avatar
   
Weten & Tech

Google komt met nieuwe vr-bril

Tags: ,

MOUNTAIN VIEW – Google wil dit jaar nieuwe virtual reality-brillen op de markt brengen. Het is de bedoeling dat die zelfstandig werken, zonder dat ze hoeven te worden gekoppeld aan een smartphone of computer.

Google heeft woensdag een tipje van de sluier opgelicht op zijn eigen I/O-congres. Google werkt met chipmaker Qualcomm aan een prototype, zodat anderen ermee aan de slag kunnen. Ook Lenovo en HTC zijn erbij betrokken.

Google heeft al een bril, de Daydream, maar die moet wel aan een telefoon of computer worden gekoppeld. Dat kan straks ook bij de Samsumg Galaxy S8 en S8+ en de nieuwste LG, maakte Google op I/O bekend.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.