Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Weten & Tech

Apple haalt kopstukken Sony binnen

Tags: ,

CUPERTINO - Apple heeft twee belangrijke leidinggevenden van Sony Pictures Television overgenomen. De twee gaan bij het techbedrijf aan de slag met nieuwe originele videocontent, zo maakte Apple vrijdag bekend.

Jamie Erlicht en Zack Van Amburg stonden sinds 2005 aan het hoofd bij Sony. Ze waren daar verantwoordelijk voor populaire series als Breaking Bad, Better Call Saul, The Crown, Bloodline en The Blacklist.

"Jamie en Zack behoren tot de meest getalenteerde televisie-executives van tegenwoordig en hebben een grote rol gehad in deze gouden eeuw van de televisie", aldus Eddy Cue, senior vice president internet software and services bij Apple. "We hebben al een paar spannende plannen voor onze klanten en kunnen haast niet wachten tot Jamie en Zack hun expertise bij Apple gaan inbrengen. Er staat nog een heleboel op stapel."

Apple richt zich sinds kort op eigen televisiecontent. Eerder deze maand werd de eerste show, Planet of the Apps, gelanceerd.

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.