Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Weten & Tech

Tweets Trump in ‘presidentiële bibliotheek’

Tags: ,

NEW YORK - De twitterberichten van de Amerikaanse president Donald Trump worden geëerd met een pop-upmonument, op een steenworp afstand van de Trump Tower in New York. De tweets worden tentoongesteld in een tijdelijke presidentiële bibliotheek. Het is een initiatief van het satirische televisieprogramma The Daily Show.

In de 'Donald J. Trump Presidential Twitter Library' laten de comedians de beste tweets zien op gouden schermen. Andere berichtjes zijn op thema gerangschikt. Daarnaast kunnen bezoekers zelf berichten posten op Twitter vanaf een gouden wc middenin een nagebouwde Oval Office.

De belangstelling voor de tijdelijke presidentiële bibliotheek om de hoek van de Trump Tower is groot. Na opening vormde zich meteen een lange rij. Het pop-upmonument is tot zondag te bezoeken.

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.