TPOok!

 
avatar
   
Weten & Tech

Hulk krijgt game in Oculus

Tags: ,

ANAHEIM – Superhelden als de Hulk krijgen een eigen game. Die wordt speciaal gemaakt voor de Oculus Rift, de virtualrealitybril van Facebook. Marvel Powers United VR moet volgend jaar op de markt komen.

Gebruikers kunnen in de huid van hun favoriete helden kruipen om in teamverband het universum te verdedigen. Die prestaties kunnen ze vanuit de Oculus Rift delen op Facebook. Spelers kunnen in elk geval de Hulk, Captain Marvel en Rocket Raccoon kiezen. Later volgen meer superhelden uit het assortiment van Marvel. Het stripbedrijf is onder meer bekend van Spider-Man, Thor en de X-Men.

Exclusieve games moeten de Oculus Rift helpen in de strijd tegen virtualrealitybrillen van concurrenten, zoals de HTC Vive en de Playstation VR.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.