Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Weten & Tech

Duitse start-up in handen van Facebook

Tags: ,

BERLIJN - De Duitse startup Faytec is in handen gekomen van Facebook. Het bedrijf bouwt software voor het bewerken van video's. De software van Faytec kan objecten aan videobeelden toevoegen en verwijderen, meldt Variety.

Een woordvoerder van Facebook heeft de overname bevestigd na berichten in Duitse media, maar wilde verder geen toelichting geven.

Faytec verkocht eerder video-editors zoals Adobe After Effects, waarmee gemakkelijk logo's kunnen worden toegevoegd aan video's of ufo's door het beeld kunnen vliegen. Facebook wil de technologie mogelijk gebruiken om Facebook Live te verrijken.

Faytec heeft klanten vrijdag laten weten dat de producten en diensten niet langer meer te koop zijn.

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.