TPOok!

 
avatar
   
Weten & Tech

Flickr stopt met fotoboeken en prints

Tags: ,

SAN FRANCISCO – Fotodienst Flickr maakt geen foto-albums meer. Het is ook niet meer mogelijk om foto's te laten afdrukken voor aan de wand. Flickr heeft een e-mail aan zijn gebruikers gestuurd waarin dat wordt uitgelegd, schrijft TechCrunch. De fotoboeken worden overgenomen door uitgeverij Blurb, het afdrukken stopt.

Flickr begon in 2013 met de mogelijkheid om een boek te laten maken van de foto's op de site. Een jaar later konden mensen hun favoriete foto's ook laten afdrukken om aan de muur te hangen. Dat was onder meer bedoeld om professionele fotografen te lokken, zodat Flickr met andere sites kon concurreren.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.