TPOok!

 
avatar
   
Weten & Tech

Samsung wil grote store in hartje Londen

Tags: ,

LONDEN – Samsung wil meer grote winkels waar klanten zich kunnen vergapen aan alle elektronica. De Zuid-Koreanen hebben plannen om een eigen store te openen in de Londense wijk King's Cross. Persbureau Bloomberg heeft dat gehoord van bronnen rond het project. Samsung zelf wil er nog niets over zeggen.

De Samsung-store moet in de Coal Drops Yard komen, een oude kolencentrale die wordt omgebouwd tot modern winkelcentrum. Volgend jaar moet de bouw klaar zijn. Samsung wil er een ruimte van 1858 vierkante meter huren.

Samsung heeft al een eigen store in New York, met de naam 837. Volgens het bedrijf is het geen winkel maar een ,,nieuw soort plek vol ideeën, ervaringen en apparaten''.

Concurrent Apple is vooral bekend om zijn stores. Microsoft wil een vlaggenschipwinkel openen bij Oxford Circus in het centrum van Londen. Google laat een 'campus' bouwen in King's Cross, niet ver van de Samsung-winkel.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.