Bladen

Seks met kippen bij de publieke omroep

06-12-2012 13:17

Vanavond begint de VPRO met een nieuw seizoen Metropolis TV. Deze keer op het menu van het buitenlandprogramma: kip. Kip, omdat iedereen in ieder land van kip houdt. Maar sommigen meer dan anderen. Zo zien we hoe Alexander, een puber uit Nicaragua, zijn ontluikende seksualiteit botviert op levende chickies. Kom er maar in, Marianne Thieme!

In Metropolis TV tonen correspondenten uit de hele wereld aan de hand van thema’s de gebruiken van hun landgenoten. Voor de calvinistische Nederlander is dat soms even wennen. Zo zagen we al kunst met menstruatiebloed en masturberende pubers rond een kampvuur. Deze keer is het thema kip. Vanaf het Nicaraguaanse platteland zien we hoe Alexander zijn hormonen maar moeilijk in bedwang houden. Bij gebrek aan een vriendinnetje, doet hij het met de kip van zijn moeder. “Het beest heeft er weinig last van volgens Alexander, maar zijn moeder is er niet gerust op”, aldus de VPRO.

Exorcisme
Wat we nog meer kunnen doen met kip? Kenianen verdrijven er boze geesten mee, in Australiƫ worden schoonheidswedstrijden georganiseerd voor kippen en Zuid-Afrikanen eten kippenvoetjes als delicatesse. Het programma is vanavond om 20.55 uur te zien op Nederland 3. Hieronder ziet u alvast de promo.

http://www.youtube.com/watch?v=iDrVLCJqPUU