Sophie’s Fotochoice: Beyoncé is hipster en Marco klaar voor kerst

14-12-2012 12:47

Kim Kardashian op de foto met Betty White. Kim is volgende maand te gast in een aflevering van Betty’s programma “Off their rockers”, een programma over senioren die jonge mensen in de maling nemen.

Beyoncé kijkt naar kunst. In Miami, op de Basel Art Fair. Beyoncé werd hierbij vergezeld door haar oud Destiny’s Child bandmate Kelly Rowland. De twee liepen samen rond op de hipster kunstbeurs, poseerde op allerlei hipster manieren en waren ook nog eens onwijs hipster gekleed.

 

Doutzen kan naast zingen ook snowboarden. Dit deed ze afgelopen week samen met haar man Sunnery James, in Frankrijk.

 

Ophef alom! Het januari nummer van Plus Model Magazine (het bestaat echt) heeft een complete shoot gewijd aan Katya Zharkova. Dat doen tijdschriften wel vaker natuurlijk, maar Katya is in deze desbetreffende shoot naakt, en ziet er daarbij niet uit als een model. Modellen wegen volgens het tijdschrift namelijk 23% minder dan de ‘gewone vrouw’. De shoot veroorzaakt nogal wat ophef; Tanya wordt namelijk afgebeeld naast heftige cijfers over modellen, anorexia en ander naars. Daarbij ligt ze op en omhelst ze (wederom naakt) een ‘normaal’ model.

Goedemorgen! Dit zijn de mannen die het plan hadden Justin Bieber te castreren en vermoorden. Het linkerboefje zit op het moment vast, en voelde zich een ´nobody´ in de gevangenis. Om dit te verhelpen schreef hij meermalen naar de Biebs, van wie hij een tattoo op zijn been heeft, die nooit heeft gereageerd. Dit maakte hem boos, waarna hij het castreer-plan bedacht.

Marco Borsato is klaar voor de finale van The Voice of Holland én voor kerst. Daarom deze foto van hem, versierd met kerstballen.