Doneer aan TPO
 

Marokkaanse moeder doodt dochter

10 nieuwstopics die u niet mag missen

Door: , 9:31, 03 januari 2013

10 nieuwstopics die u niet mag missen

Goedemorgen, zijn we weer. Waarover gaat het aan de koffietafel en wat vinden we ervan? The Post Online’s ochtendnieuws.

Marokkaanse moeder vermoordt  dochter.

Dit wordt het onderwerp in alle talkshows. Dit wordt het onderwerp waarbij emoties gaan rondgieren. Hierover gaat Geert iets zeggen en we weten al wat. Een 42-jarige Marokkaanse moeder heeft haar 16-jarige dochter Mirjam met messteken om het leven gebracht in een woning in IJsselstein. Reden, volgens kenners: Mirjam zou willen leven zoals Nederlandse meisjes en zich niet willen conformeren aan religieuze moslim geloofsregels. Mirjam zat naar verluidt op hockey en trad ooit op in een actie tegen zinloos geweld.

Oliebollen-test winnaar beroofd

En anders is dit een onderwerp waar heel veel mensen boos over worden. De winnaars van de AD’s oliebollen test in Maarssen zijn beroofd. De kluis in de bakkerij werd meegenomen. Gelukkig had bakker Willy Olink de omzet al naar de bank gebracht, maar vervelend is het wel. Honden, klootzaken, blijf met je tengels van andermans spullen af. Ach, u heeft vast betere teksten.

Meest stressvolle baan in 2013 is…

Dat is dus niet hangen achter een bureau en letten op de kleine lettertjes in de CAO. Nee, mensen die iets doen voorde maatschappij, terwijl ze dood kunnen gaan, hebben de meeste stress. Op 1 staan militairen in oorlogsgebieden, op twee staan generaals en op drie: brandweermannen.

Aantal immigranten naar Brazilie verdrievoudigd.

Waar de groei is, is de trek der gelukzoekers. Brazilie was altijd al een immigratieland, maar de economische groeipotentie van het land heeft er toe geleid dat de immigratie drie keer over de kop is gegaan, de laatste jaren.

Jessica Simpson moet Kim Kardashian’s baby haten.

TMZ, de meest valse gossipsite in Amerika, legt twee celeb-zwangerschappen naast elkaar en constateert dat Jessica Simpson moet balen van de zwangerschap van Kim Kardashian, aangezien dat nu alle aandacht opeist. Je zou zeggen: who fucking cares, nou dat doen dus heel veel mensen.

Sylvie voelde echtscheiding al aankomen.

De kaars brandde niet op haar huwelijk. En toen wist Sylvie het eigenlijk al. Dit wordt niks. Toch tien jaar vol gehouden. De scène met de kaars werd zelfs uit de gesponsorde trouw-reportage van SBS geknipt. Mensen maken wat mee hoor.

Drones doden 13 Taliban-strijders.

Slimme technologie zorgt voor goed werk. Onbemande gevechtshelicopters schakelden 13 Taliban strijders uit. Obama is groot fan van het speelgoed. Anderen ageren tegen de ongrondwettelijke moordpartijen van de Amerikanen.

Cruijff houdt van Feijenoord

Superajacied Johan Cruijff is fan van de jeugdopleiding van Feijenoord. De opleidingsprediker vindt dat de Rotterdammers slim investeren in de jonge garde. De beroemde nummer 14 ergert zich vooral aan de ‘vette contracten’ die jeugdspelers elders ontvangen.

Tanta Nijmeijer wilde non worden.

Glamour-guerilla Tanja Nijmeijer was bijna non geworden als ze niet atheistisch was geworden op de middelbare school. Nu doet ze bijna hetzelfde, maar dan in de bossen van Colombia. Ze lijdt een sober bestaan en strijdt voor een ander links geloof. Probleem is, geeft ze zelf toe ook, ze strijdt nu ook nog met wapens en wapens doden mensen. Vraag maar aan de kinderen in Newton.

Al Gore verkoopt tv-zender aan Al Jazeera

U keek er nooit naar, net als de rest van Amerika en dat is best jammer. Al Gore’s Current TV berichtte over de randen van het nieuws, met undercover documentaires uit Noord-Korea en andere goed gedocumenteerde video-journalistiek. Al Jazeera neemt de zender over.

 
 
 
   

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace