Bladen

Patricia Paay noemt jonge minnaar ‘een kind´

28-01-2013 08:07

Het is maandag, de leukste dag van de week. Althans, dat zegt Starbucks. En dit is het ochtendgebed van ThePostOnline.

Demy de Zeeuw zoekt een sushi-restaurant

Nu Demy de Zeeuw bij Anderlecht voetbalt, loopt onze twitter-time line ineens vol met luxe-problemen die zich in Brussel afspelen. Gisteravond zocht de middenvelder voor Sam Armenteros een eetgelegenheid in Brussel. Sushi, steak…het maakt niet zoveel uit. De Zeeuw en Armenteros, een Zweeds talent dat bij Heracles speelde, zijn vorige week gecontracteerd door Anderlecht en nu al dikke stapmaatjes.

Kaap Verdië wint bij Afrika cup met Nederlandse hulp

Ook leuk. Toni Varela, Sparta-speler, is een van de helden van het voetbalelftal van Kaap Verdië. De eilanders wonen van Marokko en staan inmiddels in de kwart finale van de Afrika-cup.

De perfecte NS rit bestaat

Wetenschap is belangrijk, en levert nuttige informatie op. Matthijs van Nieuwkerk stopt als presentator van de Wereld leert Door vanwege te lage kijkcijfers, en dat is jammer. Het echte leven bestaat uit de interpretatie van cijfertjes. Radio 1 programma Labyrint zocht bij voorbeeld uit wat de perfecte treinreis was zonder te hoeven wachten op een winderig station.

Johan Cruijff analyseert NS

Behalve natuurlijk Johan Cruijff, die heeft geen cijfers nodig om zijn mening te staven. Cruijff kan vanaf een zonnig strand in Mauritius al beoordelen wat er niet deugt bij de NS. De bestuurders hadden nooit met Fyra in zaken moeten gaan. En daarom moet de NS-top dus weg: ‘Als dit in de sport gebeurt, dan lig je eruit.’

Maandag is best leuke dag

Bob Geldof zong het mooiste anti-maandag liedje allertijden met de Boomtown Rats. Dat was in de jaren tachtig toen we allemaal depressief waren. Koffiebedrijf Starbucks zijn optimistischer en maakte een maandag-is-best-leuk-video.

Weer jongen mishandeld, nu in Utrecht

Omdat we meer media hebben, komt het ook meer naar buiten. Redeloze groepsmishandelingen. Vroeger kreeg je klappen en moest je later wraak nemen met je vrienden. Nu staat het op camera’s. De wereld wordt elke dag een stukje beter.

Berlusconi prijst Mussolini en valt in slaap

Berlusconi spreekt zijn waardering uit voor Benito Mussolini op een Auschwitz bijeenkomst. Tijdens de toespraken viel hij in slaap.

Columnist Middendorp zegt sorry tegen Gesink

Peter Middendorp had er lange tijd lol in om Rabo-renner Robert Gesink, het talent dat maar geen prijzen wilde winnen, een beetje belachelijk te maken. Hij biedt nu zijn excuses aan, nu hij weet dat ploeggenoten aan de dope hebben gezeten. ‘Eigenlijk heb ik de afgelopen jaren veel verkeerd gezien. ‘

Eigenaar populaire auto betaalt meer premie

Heeft u een auto die veel wordt gestolen, dan betaalt u meer premie. Voorstelletje van Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit. In Engeland en Duitsland is de premietdifferentatie al ingevoerd.

Patricia Paay noemt jonge minnaar ‘een kind’

Adieu Nicky van Dam. De jonge minnaar van Patrica Paay moet moven omdat dochter Christina bij haar intrekt. Haar argumentatie voor deze wisseltruc is dodelijk: ‘Mijn kind op de eerste plaats en, ach, een kind is wel genoeg toch?’