TPOok!

 
avatar
   
Bladen

Paul de Leeuw stopt; maar komt terug met iets kleins

Geen zaterdagavondshows meer

Paul de Leeuw stopt na dit tv-seizoen met grote shows op zaterdag voor de VARA. “Nederland 1 heeft iemand anders nodig”, zegt hij in een interview met het AD. “Je ziet het aan de kijkcijfers: mijn manier van zaterdagavondtelevisie maken is op zijn retour. Dan is het eenvoudig: er moet iets anders komen.”

Iets kleins

Paul is momenteel erg succesvol in België met het programma Manneke Paul voor VTM. Hij won er zelfs een Zilveren Televisiester mee. Maar in Nederland lijkt men klaar met de shows van Paul. In mei eindigt zijn contract. “Natuurlijk ga ik praten met de VARA en de NPO over verlenging, maar wel met een andere invulling: voor mij geen zaterdagavond meer. Die avond heeft nu iemand anders nodig, een frisse wind.” Op Twitter laat De Leeuw weten te denken aan ‘iets kleins’.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.