BNN-presentator Tim Hofman bedreigd door Victor Reinier

23-04-2013 10:30

Spuiten & Slikken-presentator Tm Hofman is maandagavond bij de premiere van Iron Man 3 aangevallen door acteur Victor Reinier. De acteur, bekend van zijn rol in Baantjer, was niet blij met de door Tim Hofman gestelde vraag: “Nooit meer seks of seks met je moeder?”. Dit meldt de Telegraaf. Wij belden Hofman voor een reactie.

Hofman: “Toen ik de vraag stelde gaf hij in eerste instantie gewoon antwoord. Maar vervolgens fluisterde hij in mijn oor dat ik een grens was overgegaan en dat hij me in elkaar wilde slaan. Dit leek allemaal een geintje, ook al was de sfeer merkbaar gespannen. Maar hij liep uiteindelijk gewoon verder alsof er niets aan de hand was.”

“Even later viel hij mij plotseling van achteren aan. Ik heb hem niet zien aankomen. Hij greep me bij mijn nek en zei dat als ik het zou uitzenden hij het heel persoonlijk zou gaan maken. Mijn regisseur heeft zijn hand van mijn keel getrokken en toen rende hij weg.”

“Later die avond werd ik gebeld door Shownieuws. In die uitzending zaten ook Beau van Erven Dorens, Evert Santegoeds en Eric van Tijn. Bizar genoeg zei Beau toen dat ik excuses moest maken en dat ik er ook wel om had gevraagd, zoiets. Van Tijn zei dat het ook echt niet kon wat ik deed, mensen zo met een camera belagen maar het was gewoon een rode loper van een premiere, hoezo zou je daar niet met een camera mogen staan?”

“Ik ben verbijsterd over hun reacties: Beau van Erven Dorens, die is nog groot geworden met mensen beledigen in Propria Cures en Eric van Tijn die duizenden kinderen huilend naar huis heeft gestuurd in Idols die nu het morele kompas van Nederland zijn en geweld tegen verslaggevers aanmoedigen? Van Reinier heb ik trouwens niks meer vernomen, ik zal er nog wel het een en ander over horen vandaag.”