TPOok!

 
avatar
   
Bladen

Paul de Leeuw in Syrisch vluchtelingenkamp

En daar staat hij te plassen!

Paul de Leeuw zit momenteel in een kamp in Jordanië voor Syrische vluchtelingen. De VARA-presentator vindt dat er te weinig aandacht is voor de situatie in Syrië en wil met eigen ogen zien hoe schrijnend het is. Op 25 mei is in Langs de Leeuw een verslag van de reis te zien en houdt Paul de inzamelingsactie ‘Syrious Request‘.

Verschillende BN’ers steunen het initiatief van Paul. Zo stop MAX-directeur Jan Slagter een week met roken om geld in te zamelen, Sanne Wallis de Vries wil nog wel een keer koningin Beatrix spelen en John de Wolf veilt een voetbalclinic.

Paul is inmiddels aangekomen in Jordanië en doet via Twitter verslag van zijn reis:

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.