TPOok!

 
avatar
   
Bladen

Belgen schrappen Paul de Leeuw van tv

Ondanks Televisiester

Paul de Leeuw kreeg in maart nog een onderscheiding voor zijn programma Manneke Paul op de Vlaamse zender VTM. Toch moet hij het veld alweer ruimen. Hij is met VTM overeen gekomen om de samenwerking te stoppen.

Paul kreeg de Vlaamse Televisiester voor het beste entertainmentprogramma, had prima kijkcijfers en was geregeld spraakmakend met zijn show. Er was onder meer controverse omdat hij naakt in het programma optrad.”Ik heb met ongelooflijk plezier aan Manneke Paul gewerkt. Ik had graag door willen gaan met Manneke Paul in het najaar, maar VTM heeft anders besloten”, liet De Leeuw weten.

Volgens Vlaamse media ‘kwamen de verwachtingen niet helemaal uit’.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.