Buitenland

Mandela; als nummer 46664 er niet meer is…

26-06-2013 15:19

Nu de toestand van voormalig ANC leider Nelson Mandela (94) kritiek wordt, vraag ik mij – en terecht denk ik – af wat er staat te gebeuren met de blanke boeren in Zuid-Afrika. We lezen er niet zoveel over in de media want het zijn tenslotte maar blanken. Genocide van andere volkeren en culturen is veel interessanter.

Sinds Apartheid is afgeschaft in Zuid-Afrika is er een hoop veranderd. Ditmaal zijn het de blanke boeren die vermoord worden, maar de Westerse mainstream pers zwijgt in alle talen…“It’s politically correct to kill whites these days” dus…

Nelson Mandela

Mandela staat bij het gros van de Nederlandse bevolking bekend als de man die jaren opgesloten zat omdat hij vocht voor de vrijheid van zijn land en zijn landgenoten. En dat moeten wij zielig vinden of zelfs nobel want dit is zoals er over hem wordt geschreven:

“Dit is een mens die alle respect verdiend, in zijn geweldloze strijd tegen onrechtvaardigheid en racisme. In zijn bescheiden eerlijkheid, is hij een toonbeeld voor alle politiekers. Zijn naam zal in de geschiedenis weergalmen, als een van de groten der Aarde.” (bron – 4de reactie)

Het ANC en Mandela zijn groot aanhangers van het marxisme-leninisme en schuwen daarbij geweld niet om hun doel te bereiken. Vandaar dat de SP en meer specifiek Lilianne Marijnissen hem de mooiste man ter wereld vindt.

Mensen over de hele wereld wensen hem sterkte en beterschap en sommigen danken hem voor wat hij heeft betekend. Maar niemand heeft het over de ware Mandela die niet voor niets op Robbeneiland in een cel zat, veroordeeld tot levenslang.

“In 1964 is hij veroordeeld wegens zijn betrokkenheid in de Rivonia-bende. Deze bende beraamde moordaanslagen tegen blanken in geheel Zuid-Afrika, maar vooral tegen leiders van de Afrikaners en hun families. In dit ‘Rivonia-proces’ kreeg hij wegens betrokkenheid levenslang”. (bron)

Mandela wist toen al dat de blanken noodzakelijk waren voor de economie in Zuid Afrika. Dat alleen is de reden dat ze er nog zijn. Het heeft Mandela zelfs een Nobelprijs voor de Vrede opgeleverd (1993). Een belachelijke prijs die iedere terrorist op deze aardkloot kan krijgen. Zolang men vecht voor rechtvaardigheid heiligen alle middelen het doel, jammer genoeg.

ANC

Het ANC is niet meer dan een terroristische organisatie waar terreur en corruptie de boventoon voeren. Wat te denken van de autobrandmoorden in 2003, ten tijde van president Tabo Mbeki, de opvolger van Mandela en ook lid van het ANC. Wat te denken van de bomaanslag in Pretoria met 19 doden?

Nog zo’n lieverdje uit deze Zuid-Afrikaanse club, maar wel democratisch gekozen, is Jacob Zuma,de huidige president van Zuid-Afrika en ook partijgenoot van Mandela en Mbeki. We kennen allemaal zijn liedje wel: “Kill the Boer”.

Het ANC is een excuus-partij voor mensen die willen toegeven aan hun dierlijke instincten. Bij dit soort mensen is de toekomst van Zuid-Afrika in handen. De toekomst van het eigen volk, de blanke boeren, maar ook de Zuid-Afrikaanse economie. En als we naar andere Afrikaanse landen kijken waar de eigen bevolking aan de macht is, is het geen hoopvol vooruitzicht te noemen.

Iedere medaille heeft twee kanten

Natuurlijk is het niet alleen maar bagger wat ANC en Mandela op de kaart hebben gezet. Apartheid is afgeschaft en Zuid-Afrika is bijna bevrijd van de boze koloniaal denkende blanke westerlingen.

De blanke boeren die er nog wonen, moeten we die dan maar zien als collateral damage?