Binnenland

Vermiste studentes in Panama gezien met ‘twee jongemannen’

09-04-2014 16:42

De twee Nederlandse meiden Lisanne Froon en Kris Kremers, die in Panama vermist worden, zijn op de ochtend van hun verdwijning gezien met twee mannen. Dat meldt RTV Utrecht

Vermoedelijk hebben ze samen met de twee mannen ontbeten in restaurant Nelvis in de plaats Boquete, waar ze voor het laatst zijn gezien. Volgens RTV Utrecht probeert de politie in Panama achter de identiteit van de mannen te komen.

Op de Facebookpagina die de broer van Lisanne Froon onderhoudt, staat sinds vanmiddag de volgende oproep in meerdere talen:

Dringende oproep voor informatie! De Panamese politie zoekt dringend antwoord op de volgende vragen: Op dinsdag 1 april 2014 zouden Lisanne Froon en Kris Kremers hebben ontbeten in “Restaurante Nelvis” te Boquete, in gezelschap van twee onbekende jongemannen. De politie wenst dringend inlichtingen omtrent de identiteit van deze twee mannen. Indien u informatie heeft over de identiteit van deze mannen, dan verzoeken wij u deze te sturen aan [email protected]. Hartelijk dank voor uw medewerking.