Estelle heeft er genoeg van

02-06-2014 08:45

Estelle Cruijff was de afgelopen dagen op stap met haar vriendin Sharlely ‘Lily’ Becker in Keulen. Volgens De Telegraaf werd Estelle opgebeurd door de energieke Lily Becker, nu haar scheiding van Ruud Gullit het derde jaar ingaat.

Estelle baalt van alle geruchten en publicaties over wat de scheiding met Gullit haar gekost heeft. Ze zou alles kwijt zijn, van haar kinderen tot haar juwelen, auto en vrienden. “Ik heb er genoeg van”, vertelde ze aan Lily. De vrouw van tennislegende Boris Becker zou haar aangeraden hebben om zelf naar de kranten te stappen en de leugens te ontkrachten. Estelle voegde meteen de daad bij het woord, door op Prive.nl te verklaren dat haar kinderen gewoon bij haar wonen en dat zij haar dure Porsche niet kwijt is, maar dat daar een deuk in was gereden die nu wordt gerepareerd.

Estelle: “Het is altijd leuk om Lily te zien. Ik ken haar al jaren, vroeger zijn we ook wel met de mannen op vakantie geweest. Ze vrolijkt je op en geeft iemand zo veel energie. Natuurlijk is het een onzekere tijd voor me. Ik moet over een tijdje met de kinderen verhuizen en heb nog geen idee waarheen. Maar het zal op een dag allemaal wel goed komen, ik hoop snel een streep te kunnen zetten onder het verleden en een nieuwe start te kunnen maken.”

(BuzzE)