Doneer aan TPO
 

I.M. Rob Nanninga (1955 – 2014)

Hoofdredacteur Skepter werd 58 jaar

Door: , 16:50, 02 juni 2014

Hoofdredacteur Skepter werd 58 jaar

Afgelopen vrijdag overleed, even onverwacht als plotseling, Rob Nanninga. Nanninga was hoofdredacteur van het blad Skepter, een uitgave van de stichting Skepsis en was jarenlang secretaris en algehele steun en toeverlaat voor deze invloedrijke stichting.

Rob Nanninga is 58 jaar geworden.  

Huidig secretaris van Skepsis Jan Willem Nienhuys: “Rob was een groot liefhebber van muziek, met name Duitse en Engelse volksmuziek. Hij was dan ook zeer bedreven in het vinden van sites waar hij deze muziek kon downloaden. Zijn favoriete band was The Incredible String Band, een beetje hippieachtige muziek. Hij was een echte einzelgänger, alles met meer dan twee man publiek meed hij liever. Er zijn dan ook nauwelijks foto’s van hem. Toen hij stopte als secretaris van stichting Skepsis en die functie aan mij overdroeg bezwoer hij me nooit meer deel te nemen aan een lezing of congres. Hij is rustig zittend achter zijn computer gestorven, waarschijnlijk aan een hartstilstand.”

CC-Foto: Rob Nanninga in 1989, Skepter

 
 
 

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 

Advertentie

 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 

Inloggen

 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace