TPOok!

 
Nieuws

Bizarre incestzaak in Australië

Tags: , , ,

De Australische autoriteiten hebben door een opmerking van een leerling tegenover een docent de grootste incestzaak ooit in het land ontdekt. De leerling had gezegd “Mijn zusje is zwanger, maar we weten niet welke van mijn broers de vader is”, waarna de docent alarm sloeg.

Uit onderzoek kwam vervolgens naar voren dat de zaak behoorlijk bizar is. Rechercheur Kristy Hales en haar team ontdekten dat een familie van 38 personen al vier generaties uit kinderen tussen broers en zussen bestond. De familie, ook opgestart door een broer en een zus, was opgevoed met het idee dat incest de normaalste zaak van de wereld is. De incestfamilie leefde in smerige caravans zonder riolering, elektriciteit of stromend water.

Het betreffende zusje is intussen al een tijd geleden bevallen, maar binnen twee maanden stierf de baby aan het Zellweger Syndroom, een erfelijke aandoening die veroorzaakt kan worden doordat de ouders van het kind broer en zus zijn.

De politie neemt nu dna-testen af bij verschillende leden van de familie. Enkelen zijn gevlucht voor de autoriteiten omdat er aanklachten wegens verkrachting en seksueel misbruik zijn ingediend.

De zaak loopt al enige tijd, maar krijgt nu weer aandacht, omdat de moeder van de bevallen zus heeft geprobeerd enkele van haar 12 uit huis geplaatste kinderen te ontvoeren.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.