TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

Boete voor Angolese ambassademedewerker die journalist sloeg

Man moet 500 euro aftikken voor mishandeling Danny Ghosen

De Angolese ambassademedewerker die PowNews-journalist Danny Ghosen mishandelde, moet vijfhonderd euro boete betalen of elf dagen de gevangenis is. De rechter in Den Haag verklaarde hem vandaag schuldig aan “het fysiek verwonden van Ghosen”.

Schoppen niet bewezen

Dat schrijft PowNed op de eigen website. De aanklager was van mening dat de man ook geschopt heeft, maar dat kon niet worden bewezen. De Angolees was niet bij de uitspraak aanwezig, maar liet weten dat het nooit zijn bedoeling is geweest om Ghosen te verwonden. Ghosen zelf is tevreden met de uitspraak.

De beelden van de bewuste mishandeling ziet u hieronder:

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.