TPOok!

 
Humor

Video: Koude douche voor verslaggeefster

Man had geen zin in lastige vragen

In Nederland krijgen verslaggevers gewoon klappen als ze hun vak uitoefenen, maar in Australië pakte een man die geen zin had om vragen te beantwoorden het heel anders aan, zo blijkt uit een filmpje van 9News.

Een cameraploeg van de nieuwszender ging langs bij Alex Bernhardt in Queensland nadat de politie in zijn huis een handgranaat had gevonden. Toen de verslaggeefster uitleg vroeg aan Bernhardt over het bezit van het oorlogstuig, bleek deze daar niet van gediend.

Hij duwde eerst de microfoon van de verslaggeefster weg. Toen dat de reporter niet afschrok, bedacht hij zich dat hij een koelbox vol water vast had. De verslaggeefster hield er minder aan over dan Danny Ghosen, maar moest wel droge kleding aantrekken.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.