OMG

Politieauto’s met poep besmeurd

22-08-2014 08:40

New Yorkse agenten uit Greenwich Village stond een onaangename verrassing te wachten toen ze hun dienstwagens zagen. De deurhendels van de auto’s waren met poep volgesmeerd.

De agenten verdenken een groep jonge daklozen uit de buurt, weet DNAinfo. ”Ze hingen al een tijdje rond bij het politiebureau, sliepen daar, eerst alleen in slaapzakken, en vertrokken weer in de ochtend”, vertelt een bron. ”Maar op een gegeven moment leek het meer op een tentenkamp. Ik denk dat het te veel werd en ze bleven te lang, dus werden ze gesommeerd weg te gaan.”

Maar de daklozen zijn niet de enige verdachten. Omwonenden van het politiebureau zouden het ook gemunt hebben op de dienders en hun auto’s. Agenten zouden namelijk te veel parkeerplaatsen opeisen in de straat. Ze verven lijnen voor hun wagens en plaatsen vaak barricades op parkeerplekken zodat anderen er geen gebruik van kunnen maken.

”Het kan ook een buurtbewoner zijn”, aldus de ingewijde. ”Niemand weet het.” Er zijn geen arrestaties verricht en de wagens zijn naar de wasstraat gebracht waar het bewijs is weggespoeld.

BuzzO