TPOok!

 
Buitenland

25 Extreemlinkse gemaskerde mannen slaan 4 extreem-rechtsen kapot in Duitsland

Allen zwaargewond, geslagen met honkbalknuppels en ijzeren staven

Tags: ,

Zo’n twee dozijn extreem-linkse types hebben zaterdag in het Duitse Oschersleben vier extreem-rechtse demonstranten in elkaar geslagen. Alle vier raakten gewond, waarvan twee ernstig. Eén van de slachtoffers raakte gewond aan het hoofd en moest met spoed worden geopereerd.

De slachtoffers behoorden tot een groep van tien extreem-rechtse demonstranten die hadden deelgenomen aan een demonstratie in Magdeburg. Toen ze de trein terug wilden nemen werden ze opgewacht door 25 gemaskerde mannen. Ze werden in elkaar geslagen met ijzeren staven en honkbalknuppels.

De politie onderzoekt de zaak en gaat uit van extreem-linkse daders.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.