Regio

Keihard bewijs: Robbert van den Broeke bedreigt Irene Moors

10-02-2016 12:41

Het Brabantse ‘medium’ Robbert van den Broeke, die onlangs zes dagen vastzat op verdenking van het sturen van doodsbedreigingen naar veel, heel erg veel mensen lijkt zichzelf inmiddels een onomkeerbare weg de poep in te liegen. Hield het medium, dat onder andere naaktfoto’s van zichzelf naar onschuldige mensen stuurde, eerst nog vol dat zijn computers waren ‘gehackt’, nu heeft Omroep Brabant de hand weten te leggen op een geluidsopname waarop het ‘medium’ is te horen terwijl hij Irene Moors bedreigt.

Over Irene Moors zegt het ‘medium’ op de tape onder andere: “Ze wordt lelijk. God straft haar omdat ze Robbert van den Broeke aan de kant heeft gezet. Het lijkt me leuk om haar in coma te trappen met stalen neuzen.”

Over criticaster Constantia Oomen zegt het ‘medium’: “Ik hoop dat ze een balpen in haar keel krijgt. Het lijkt me leuk haar te laten cremeren.”

Van den Broeke geeft toe dat het inderdaad zijn stem is op de tape. Maar het was, uiteraard, niet zo bedoeld: “Ik deed tijdens een skypegesprek juist berichten van de hacker na. Het was een foute grap”, zo laat het toch al zo door en door betrouwbare ‘medium’ aan Omroep Brabant weten.