Buitenland

Geheim rapport Duitse politie: golf seksueel geweld door immigranten in Düsseldorfse zwembaden

04-07-2016 11:00

Duitse krant Bild heeft de hand weten te leggen op een mailwisseling van de politie. De mails zijn echt, zo heeft de politie bevestigd, en gaan over een tot nu toe geheim gehouden rapport inzake seksueel geweld in zwembaden in Düsseldorf.

Er is sprake van een enorme toename van seksueel geweld tegen jonge meisjes. Het geweld varieert: het slachtoffer omsingelen en dan aanraken en betasten, vasthouden en voor zo ver nu bekend in twee gevallen zelfs verkrachten. De daders: groepen immigranten. Uit de mails:

De daders zijn immigranten, veelal jeugdige immigranten, als zij geïdentificeerd kunnen worden. Maar ook bij onbekende daders wijzen signalementen in die richting.

Aanleiding voor de mail was een politie-overleg op 15 juni, waarin de enorme stijging van het aantal seksuele delicten werd besproken, waaronder twee verkrachtingen. Dat de daders ‘vrijwel uitsluitend’ in groepen opereren, maakt herkenning en vervolging volgens de politie ‘bijzonder lastig’, vandaar dat zij dit protocol hebben opgesteld en onderling verspreid:

– Personalia noteren met bron van de gegevens (paspoort, ID-kaart, etc.)
– Telefoon- en IMEInummer registreren
– Daadwerkelijke verblijfplaats noteren, vaak afwijkend van die vermeld op een ID-bewijs
– Zo duidelijk mogelijk de gesproken taal identificeren
– Kleding en lichamelijke kenmerken vastleggen
– Foto’s maken van het gezicht en profil, en face en van de verdachte ten voeten uit

De Duitse meisjes zijn dus vogelvrij in zwembaden en de politie zit met de handen in het haar omdat de daders volkomen ongrijpbaar zijn. Gerichte signalementen van/waarschuwingen tegen daders van grof seksueel geweld tegen kinderen zijn interne politiezaken in plaats van publiek bekende informatie die iedere ouder zou moeten hebben. Maargoed, we mogen best tientallen meisjes traumatiseren om bepaalde politici niet in de kaart te spelen natuurlijk.

Misschien dat de verkrachte en/of aangerande kinderen een voorbeeld kunnen nemen aan Duitse politica Selin Gören, die in eerste instantie gewoon braaf haar mond hield over haar verkrachting door Arabische mannen. Verder raden wij Duitse meisjes de Zweedse Zelfverdediging aan: een pølsbandje met de tekst ‘raak mij niet aan’ is een probaat middel om groepen immigranten van het lijf te houden.

Duidelijk, jongedames? Schaffen jullie es, zo?