TPOok!

 
Binnenland

Voetbalclub ontkent benefiettoernooi voor doodschopper Richard Nieuwenhuizen

Voorzitter geeft media de schuld

Eerder deze week werd bekend dat de familie van El-Hassan Dardak, die samen met enkele spelers groepsgewijs grensrechter Richard Nieuwenhuizen doodschopte, een inzamelingsactie houdt om Dardak de schadevergoeding te kunnen laten betalen. Er ontstond ophef en verontwaardiging na een bericht in Het Parool dat de voetbalclub van Dardak, Nieuw-West United, een benefiettoernooi zou organiseren voor Dardak.

Via AT5 laat de clubvoorzitter Mehdi Harboul nu weten dat hier beslist geen sprake van is, en dat alles berust op misverstanden en ‘onzin geschreven door de media’. Hij zou eventueel bereid zijn ‘stappen’ tegen het Parool te ondernemen. De club kondigt vandaag op haar website aan dat de sponsordeal met ING met drie jaar verlengd wordt, de slechte publiciteit kunnen ze dus niet gebruiken.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.