TPOok!

 
Binnenland

Mannen dansen op politie-auto ‘voor videoclip’, mannen opgepakt

Dat vloggend politie-sarren gaat nog eens heel groot worden

Twee mannen zijn woensdagavond in Amsterdam aangehouden nadat er was gedanst op het dak van een politieauto. Ze verklaarden dat de actie was opgenomen voor een videoclip. De twee, twintig jaar oud en afkomstig uit Amsterdam en Diemen, zitten nog vast.

De auto stond geparkeerd op de Eva Besnyöstraat in Amsterdam-Oost, toen een politieman voorbijkwam die zag dat een aantal mensen om het voertuig heen stond. Bij nadere inspectie bleek een van de mannen aan de auto te hangen en later ging hij ook op de bumper staan. Op een smartphone vond de politie vervolgens beeldmateriaal waarop was te zien dat de man ook op het dak van de politieauto had gestaan en zelfs had gedanst.


(ANP)

Lees ook: ‘Rapper’ Boef krijgt taakstraf van 80 uur

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.