TPOok!

 
Opinie

Bonusquote: chef anti-terreurpolitie Londen zet slachtofferrol voor moslims alvast klaar

Opdat wij niet vergeten wie de échte slachtoffers van de islamitische terreurgolf zijn

De chef anti-terreur van de Londense politie Mark Rowley sprak gisterenavond de natie toe na de zoveelste islamitische terreurdaad op Europese bodem. In zijn betoog maakte hij ook meteen duidelijk wie de échte slachtoffers zijn:

We must recognise now that our Muslim communities will feel anxious at this time given the past behaviour of the extreme right wing and we will continue to work with all community leaders in the coming days.

Ja want de ‘extreme right wing‘ houdt Europa nu al jaren in haar greep met aanslagen op musea, scholen, openbaar vervoer, opiniemakers, vuurwerkshows, concertzalen, redacties, parlementsgebouwen en kerken. Er staan op drukke plekken in de grote steden gewapende militairen tegen de ‘extreme right wing‘. Joodse instellingen worden beveiligd tegen de extreme right wing. Extreme right wing terroristen kunnen zich maanden schuilhouden in Europese stadswijken vol extreme right wing-sympathisanten na een massamoord. Extreme right wing-aanhangers eisen en krijgen al decennia bidplaatsen, subsidie, gesegregeerde m/v faciliteiten en speciale rechten. Extreme right wing-luitjes doen massaal kansloze asielaanvragen en gebruiken hun AZC-opvang in Europa als thuisbasis voor steel- en plundertochten. Extreme right wing-jongens hangen op de straten van elke Europese stad en vallen vrouwen en masse lastig, honen en treiteren homo’s de wijk uit en gaan compleet agressief ape shit op autoriteiten en de vrije pers.

Laten we dus vooral heel voorzichtig omgaan met de gevoelens van de moslimgemeenschap, die arme schapen zijn al zo snel van de kook. Na een tekeningetje bijvoorbeeld.

Beeld: zwaarbewapende politie na een extreme right wing islamitische aanslag in Londen

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.