TPOok!

 
Binnenland

Man, lichtgetint uiterlijk, blauwgroene auto, zou meisje willen kidnappen, meisje geeft knietje

Etten-Leurse politie vraagt getuigen zich te melden

Een vijftienjarig meisje uit Etten-Leur zegt dat ze donderdag met een knietje heeft voorkomen dat ze werd ontvoerd. Ze fietste na de trap tegen de ontvoerder weg en meldde zich bij de politie. Die heeft volgens BN DeStem tevergeefs gezocht naar de dader en de auto en zoekt nu naar getuigen.

Volgens het meisje gebeurde de ontvoeringspoging toen ze van school naar huis fietste. Een auto kwam naast haar rijden, waarna de bestuurder uitstapte en haar tegenhield. Terwijl ze wegvluchtte zou iemand hebben geroepen ‘laat dat meisje met rust’.

Lees hier het opsporingsbericht

(ANP/TPO)

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.