TPOok!

 
Opinie

Bonusquote – Haagse IslamDemocraten willen aangifte vanwege kwetsende feiten zwembadschandaal

Moslims die beledigd zijn door feiten, wat verfrissend

De Haagse IslamDemocratenfractie is piswoest over de onveiligheid van vrouwen en meisjes de brief van het personeel van het Haagse Zuiderparkbad. Het bad zou het toneel zijn van aanranding, vernielingen, intimidatie van het personeel en een doofpotcultuur. De daders worden in een brandbrief omschreven als allochtone, islamitische jongeren.

En dat mag helemaal niet van de IslamDemocraten. Zomaar benoemen dat wel erg veel allochtone, islamitische jongeren de boel vernaggelen. Ook niet als slachtoffers en ooggetuigen de verhalen en sowieso de achtergrond van de daders, bevestigen.

En wat doen beroepsminderheidiërs dan? Die nemen een sprong van de hoge duikplank zo, plons, het warme bad van de slachtofferrol in. De IslamDemocraten halen DENK ten oosten van Mekka in qua magisch kwetsrealisme en roepen op tot het doen van aangifte tegen de briefschrijvers en klagers. Dus als de doelgroep even de handen uit de bikinibroekjes van de westerse hoeren Haagse jongedames kan halen om deze petitie te ondertekenen?

Gelet op de zeer ernstige strafbare feiten van de briefschrijvers verzoek ik u een onderzoek in te stellen naar deze briefschrijvers en over te gaan tot vervolging.

Fijn, dank u. Hoe sneller er met voorbedrukte aangifteformulieren kan worden geleurd bij de moskee, hoe beter. Want de echte slachtoffers zijn altijd, echt AL-TIJD, de moslims en hun gekwetste gevoelens.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.