TPOok!

 
avatar
   
Buitenland

Intern rapport: 13 ‘gevaarlijke plekken’ in Keulen

'Waar vaak criminelen en mensen zonder verblijfsvergunning rondhangen'

Tags:

Keulen, Duitsland. Ooit bekend vanwege de Dom en het zinnetje ‘kan het in Keulen horen donderen’. Maar sinds de jaarwisseling 2015/2016, toen honderden vrouwen slachtoffer werden van door vooral Noord-Afrikaanse jongeren en asielzoekers gepleegde groepsgewijze aanrandingen, staat Keulen bekend als voorbeeld van de mislukte multiculturele samenleving. En als hoofdstad van criminaliteit.

Dat stond het al, want in 2014 werd bekend dat van 25 ‘gevaarlijkste plekken’ in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen er zich maarliefst 13 in Keulen bevinden.

Van die 13 zijn er nu in 2017 tenminste 13 over, al worden er maar 11 genoemd. Dit blijkt uit een intern rapport waaruit het Duitse Express citeert.

Deze plekken zijn door de polizei officieel als ‘gevaarlijk’ geclassificeerd en worden omschreven als ‘plekken waar veel criminelen en mensen zonder verblijfsvergunning rondhangen en de criminaliteit stijgt’. Op deze plekken mag de polizei dan ook zonder opgaaf van redenen fouilleren.

Altijd handig om op zak te hebben zo’n lijst, bijvoorbeeld voor als u Oud & Nieuw wilt gaan vieren in het gezellige en sfeervolle Keulen.

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.