TPOok!

 
Binnenland

Video – Man opgepakt voor vermoedelijke gijzeling in Arnhemse wijk Klarendal

Politie pakt man op in zijn onderbroek, gaat uit van gijzeling

Tags: ,

De politie heeft woensdag uit voorzorg mensen geëvacueerd uit de Arnhemse wijk Klarendal, nadat een melding was binnengekomen over een gewapende man in een wijkcentrum. De omgeving van het wijkcentrum is afgesloten en de politie is met veel mensen aanwezig, waaronder ook speciale eenheden. Boven de wijk hangt een politiehelikopter.

UPDATE: de man zou zijn opgepakt

De politie heeft woensdag na een grote actie in Arnhem een man opgepakt. Hij droeg alleen een onderbroek, zo was te zien op livebeelden van Omroep Gelderland. Kort daarvoor had de politie laten weten uit te gaan van een gijzeling.

Of de situatie met de arrestatie van de man weer helemaal veilig is, kon een woordvoerster niet direct vertellen. “We willen dat eerst helemaal zeker weten voordat we er iets over zeggen.”

Op last van de politie is het treinverkeer rond de stad gedeeltelijk stilgelegd. Zowel richting Zevenaar als richting Dieren rijden geen treinen. Reizigers kunnen wel nog treinen nemen richting Nijmegen en Utrecht.

Omroep Gelderland is een liveblog gestart.

(ANP)

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.