TPOok!

 
Binnenland

Vrouw steelt bronzen beelden van begraafplaats, blijkt verward, krijgt hulp

Geen vaste woon- of verblijfplaats

In Tilburg is een 25-jarige vrouw aangehouden voor het stelen van bronzen beelden van een begraafplaats. Omdat ze ernstig verward bleek te zijn, is het onderzoek naar de diefstallen stilgelegd en is er hulpverlening voor haar geregeld.

De politie heeft twee weken naar de vrouw gezocht. Er waren verschillende meldingen van getuigen, die haar hadden gezien en ook de bronzen beelden in haar rugzak. De vrouw werd vrijdag aangehouden in een portiek en bleek geen vaste woon- of verblijfplaats te hebben.

(ANP)

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.