TPOok!

 
Binnenland

Middelburgse zuurschieter aangehouden, liep deze keer met pijl en boog op straat

Verdachte is 22-jarige Middelburger

De politie heeft een 22-jarige man aangehouden die ervan wordt verdacht dat hij in Middelburg mensen met een waterpistool een bijtende vloeistof in de ogen heeft gespoten. Het ging vermoedelijk om ammoniak. Vier mensen deden aangifte.

De 22-jarige inwoner van Middelburg vestigde aanvankelijk de aandacht op zich omdat hij met pijl en boog over straat liep. Hij kreeg hiervoor een bekeuring. Maar tijdens het verhoor kregen politiemensen steeds meer aanwijzingen dat de verdachte ook weleens verantwoordelijk zou kunnen zijn voor het ‘ammoniakincident’.

(ANP)

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.