TPOok!

 
Binnenland

Doodgeschoten man Rotterdam overleefde al eerder een moordpoging

Slachtoffer Parsa Maboud was vlogger annex crimineel

Tags: ,

De 21-jarige man die zondagavond werd doodgeschoten in de Rotterdamse wijk Ommoord was al eerder het doelwit van een moordpoging. Toen hij 17 was, probeerde iemand hem te vermoorden in een fastfoodrestaurant in Rotterdam-Prinsenland. Dat meldt het AD.

Het slachtoffer is Parsa Ebrahim Zadeh Maboud, die als Parsa010 filmpjes op social media plaatste. Ongeveer tien minuten voor de moord had hij nog een filmpje op Snapchat geplaatst, waarin hij na zonsondergang in de tuin zat te eten en het vasten verbrak.

(ANP)

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.