TPOok!

 
Binnenland

Vrouw zwaargewond bij schietpartij Rotterdam, bleek een burenruzie

Dader gearresteerd, toestand vrouw nog onduidelijk

Bij een burenruzie in Rotterdam Charlois is dinsdagochtend een vrouw op straat neergeschoten. De vrouw had woorden gekregen met haar 79-jarige buurman met wie zij een portiek deelt aan de Wolphaertsbocht, zegt de politie. Ze werd geraakt in het bovenlichaam en is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

De verdachte was naar binnen gevlucht. Een arrestatieteam van de politie heeft de man uit zijn huis gehaald, nadat er binnen een schot was gevallen. Mogelijk heeft hij geprobeerd zichzelf iets aan te doen. De agenten hebben niet geschoten, aldus een woordvoerster. Hoe oud de neergeschoten vrouw is en hoe zij er nu aan toe is, kon zij nog niet zeggen.

Updated 11:44

(ANP)

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.