TPOok!

 
Binnenland

Meisje gekopschopt, 2 meisjes zijn dader, politie doet niks, daders kopschoppen nog een meisje

Mishandeling eerste meisje was op maandag, vader mocht vrijdag aangifte komen doen

In Zeist zijn 2 meisjes van 14 en 15 jaar zwaar mishandeld, meldt het AD. De daders van beide mishandelingen zijn volgens de ouders 2 meisjes van 16 uit Driebergen. Echter, hoewel de daders dus bekend waren, deed de politie niets met de eerste melding, waardoor het tweede meisje ook slachtoffer kon worden van het agressieve duo.

Het 15-jarige meisje werd, vermoedelijk in een ruzie om een jongen, eerst door de twee te grazen genomen vorige week maandag. De vader: “Ze heeft een zware hersenschudding opgelopen, lijdt aan geheugenverlies en is buiten bewustzijn geweest. Ze is zwaar getraumatiseerd.” Ook bedreigden zij hun slachtoffer met de dood. De vader mocht pas vrijdag aangifte komen doen en kreeg te horen dat behandeling van de aangifte wel ‘enkele weken’ kon gaan duren.

Dat heeft het volgende slachtoffer, een meisje van 14, dus moeten bezuren. Zij werd van haar fiets getrokken en urenlang zwaar mishandeld door de twee. Haar vader zegt: “De twee meisjes hebben met hun vuisten op haar slapen en ogen geslagen, haar in haar buik getrapt en ze hebben op haar hoofd gestaan. Bijna drie uur lang is ze door de daders vernederd, gemarteld en met de dood bedreigd.” Het kind heeft mogelijk een bloeding in het hoofd opgelopen.

De politie zegt de zaak nu wél hoog op te nemen. Of het agressieve duo inmiddels is opgepakt, is niet bekend.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.