TPOok!

 
Binnenland

Zaanse vandaal sloopt ruiten 23 auto’s en doorzoekt ze

Of er iets is gestolen is niet bekend

Een onbekende heeft in Zaandam zondagochtend vroeg de ruiten van 23 auto’s ingeslagen. Bij twee waren ook de spiegels vernield. De meeste voertuigen waren ook doorzocht. Het is nog niet bekend of er spullen zijn ontvreemd, aldus de politie.

De politie kreeg rond 05.00 uur een melding van een ooggetuige die zei dat een man bij meerdere auto’s de ramen had ingeslagen. De getuige was achter de verdachte aangegaan, maar die wist te ontkomen.

(ANP)

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.