Moord op islamitisch meisje VS was geen hate crime, maar moet tóch hate crime zijn

22-06-2017 14:07

Eerder berichtte ThePostOnline over de moord op het 17-jarige meisje Nabra Hassanen, uit Virginia, de VS. Zij werd na een moskeebezoek door een illegale immigrant uit El Salvador, Darwin Martinez Torres (22) doodgeslagen na een woordenwisseling. Haar lichaam werd in een vijver geworpen en dezelfde nacht nog teruggevonden.

Volgens de politie is het inmiddels duidelijk dat de moord het gevolg was van een verkeersruzie, en dat moslimhaat (Hassanen droeg een hoofddoek) geen motief was. De vermoedelijke dader zit nog vast en zal worden vervolgd.

Het MOET ‘islamofobie’ zijn

Maar dat MAG natuurlijk volstrekt niet van de lieden die helemaal opbloeien als zij ergens de niet-bestaande aandoening ‘islamofobie’ waarnemen. Er is een moslima vermoord dus het moet en zal te maken hebben met haar geloof. Grappig, wel, dat een hoofddoek niets mag uitmaken voor werk en dat een hoofddoek zogenaamd niets zegt over de mate van vrijheid van vrouwen, maar zodra er eentje slachtoffer is, dan is het opeens ondenkbaar dat iemand in een hoofddoek bij een doodordinaire ruzie slachtoffer kan worden van een agressieveling. Dan gaat het gewoon altijd, per definitie om die doek, om de islam, om ‘islamofobie’.

Lees in dat licht eens dit psychotische artikel in Vox. Teneinde Hassanen postuum te kunnen misbruiken voor hun ‘islamofobie’-geile agenda, wordt er heel wat malle hersengymnastiek uitgehaald. Zo staat er ondermeer: “This Ramadan has been a particularly violent one for Muslims in America — and abroad.” Eh wat? Er is een hausse aan islamitische terreur maar de moslims hebben het zwaar? Om dit te onderbouwen wordt de brand in de Londense Grenfell Tower aangehaald als voorbeeld van islamitisch lijden. Nee, dat was geen terreurdaad tegen moslims, maar… er woonden wel veel moslims!

Juist ja.

Islam afschilderen als slachtoffer

“The killing of a 17-year-old Muslim girl may not officially be a “hate crime,” but it sure functions like one,” raaskalt de auteur verder nog. Want ja, het ‘klimaat’ in Amerika sinds Donald Trump president is… Ja zo lusten wij er nog wel eentje. En dan niet pas ná zonsondergang. Een illigale immigrant slaat een meisje dood, maar dat is dan de schuld van de president.

De islamofobie-hustlers zou een daadwerkelijke aanslag op moslims, zoals die bij de Finsbury moskee, gewoon heel goed uitkomen. En ze schromen niet om daarvoor een dood meisje en haar rouwende ouders te misbruiken, teneinde de religie die heel wat dode meisjes (en jongens. En mannen. En vrouwen.) op zijn geweten heeft, te kunnen afschilderen als slachtoffer, als onterecht mikpunt van afkeer en spot.