TPOok!

 
Binnenland

Amsterdam haat werkelijkheid zo erg dat het burgers dwingt in een 1984-enclave te leven

Genderneutraal is newspeak voor 'zonder kloten', mijdt of verlaat Amsterdam als u dat kunt

Wij schreven eerder deze week nog dat het treurige dieptepunt van FaalEnclave Amsterdam nu écht bereikt was, maar uiteraard weet de radeloos verloren fatsoenspoel aan het IJ dat persoonlijk record in no time te breken.

Amsterdam gaat haar burgers namelijk genderneutraal aanspreken. Want ergens aan de Albert Cuyp was er een reiger gekwetst dat hij (sorry) met hij (sorry) werd aangesproken terwijl hij (sorry) zich meer een zij voelt. En ook meer meeuw dan reiger, trouwens, maar dat is de volgende stap: alle soortnamen neutraliseren. Artis zit nog in het subsidietraject om alle bordjes te vervangen, ‘olifant’, ‘gnoe’ en ‘makaak’ worden dan allemaal ‘een wezen’. (Niet ‘dier’, nee, dat is kwets0nd en able-istisch.)

Anyway.

Omdat jihadisme, zwerfvuil, zakkenrollerij, overvallen, straatroof, aanranding, verpaupering, intimidatie, oplichting, integratie, corruptie en straatterreur allemaal zijn OPGELOST, had de gemeente opeens tijd en geld over om aan haar ambtenaren doodenge 1984-decreetjes uit te vaardigen.

Bezoekt u Amsterdam (wij raden het ten zeerste af want het is hier het Raqqa van social justice warriors), dan kunt u in het openbaar vervoer aldus worden aangesproken: “Geachte reiziger, man, vrouw, genderneutraal, non-binair, queer, eh..ah fuck it, beste ménsen, en zij die zich transspeciïstisch identificeren. Er zijn weer zakkenrollers, eh, menspersonen, tenzij het individuën zijn die zich transspeciïstisch identificeren die uw spullen jatten, actief.

De politie doet hier he-le-maal NIETS aan, want is onderbezet en gooit sowieso de helft van de aangiftes weg. Bovendien moet u bij aangifte een signalement van de dader (m/v/teletubbie) opgeven en dat wordt al gauw bijzonder precair want voor je het weet zit je mensen – of individuën die zich transspeciïstisch identificeren – zomaar in hokjes in te delen en zaken te benoemen he? Willen we dat? Nee dat willen we NIET. En nouja, ‘uw’ spullen, bezit is ook maar een kapitalisties neokoloniaal construct natuurlijk.

Dus, beste reiziger en zij die zich als andersvervoerend identificeren. Let een beetje op bezitsneutrale spullen, er zijn wezens (m/v/millennial) actief met een andere eigendomsnorm dan de dwingende, opgelegde normering van het witte patriarchaat. Volgende halte REMBRANDTPLEIN, onze excuses voor de Gouden Eeuw, een hele fijne dag of anders-temporeel-identificerende tijdsunit nog!”

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.