Doneer aan TPO
 

Steekpartij Turku, Finland: dader is 18-jarige Marokkaan, politie spreekt van terreur

Er vielen twee doden, zes mensen raakten gewond

Door: , 11:13, 19 augustus 2017

Er vielen twee doden, zes mensen raakten gewond

De Finse politie heeft vrijdag in Turku een man neergeschoten die met een mes op voorbijgangers instak. Daardoor vielen twee doden en raakten zeven mensen gewond. Dat heeft een woordvoerder van het plaatselijk ziekenhuis gezegd tegen persbureau STT. De dader, die een kogel in zijn been kreeg, is gearresteerd.

Naar nu blijkt is de opgepakte man een 18-jarige Marokkaan. De politie heeft het moordonderzoek opgeschaald en behandelt de zaak nu als terreur. Gisteravond deed de politie een inval in een appartement in Turku. Vier mensen zijn gearresteerd.

 
 
   

Advertentie

 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace