TPOok!

 
Binnenland

Amsterdam: man terroriseert lesbische buren, moet huis uit, krijgt nieuwe woning

Dat zal hem leren, zero tolerance tegen anti-homogeweld

Een lesbisch stel in kansenkrachtvogelaarwijk Bos en Lommer, Amsterdam, is twee jaar lang geterroriseerd door een homohatende buurman. De man “schold de dames geregeld urenlang uit vanwege hun geaardheid, dreigde ze te zullen verkrachten en hij liet bebloede proppen papier achter in de brievenbus van de twee,” meldt AT5.

Nou. Na het kapotslaan van het gebit van een homo met een betonschaar (zaak ligt stil) liep iedere politicus en zijn moeder nog hand in hand tegen dit soort ellende, dus tegen dit sujet die kennelijk twee jaar lang zijn gang kon gaan, zal wel keihard worden opgetreden!

“De man heeft zijn woning moeten verlaten en krijgt een nieuwe woning toegewezen mits hij meewerkt. Daarnaast moet hij ook de proceskosten betalen,” schrijft AT5 over de uitkomst van de rechtszaak. Pak aan! Dat zal hem leren! In tolerant, vrij Amsterdam, de Gay Capital of the World!

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.