TPOok!

 
Binnenland

Vrouw achter stuur let meer op puppy dan op de weg, 2 gewonden

Zij en 17-jarige dochter gewond

Tags: , ,

Een moeder en haar dochter uit Rijsbergen (Noord-Brabant) zijn gewond geraakt toen de moeder (46 jaar) de macht over het stuur van haar auto was verloren. Ze werd afgeleid door een puppy die op de schoot van haar zeventienjarige dochter zat.

De twee waren op weg naar een puppycursus. Toen het hondje zich onrustig gedroeg trok dit de aandacht van de bestuurster die daardoor de macht over het stuur verloor. De auto raakte van de weg en kwam op zijn kant terecht.

(ANP)

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.