TPOok!

 
Binnenland

Meisje (14) in Almere ‘per ongeluk doodgeschoten door haar broer (18)’

Jongeman zou met wapen hebben gespeeld en wist niet dat er een kogel in zat

Het 14-jarige meisje dat is overleden na een schietpartij in een woning in Almere, zou per ongeluk door haar 18-jarige broer zijn neergeschoten. Hij zou verklaard hebben dat hij niet wist dat er kogels in het wapen zaten, aldus De Telegraaf. Het meisje werd afgelopen vrijdag geraakt door een kogel en overleed drie dagen later.

De tweede man die vrijdag werd aangehouden, is de vader van het meisje. Het Openbaar Ministerie verdenkt hem ervan de eigenaar te zijn van het vuurwapen waarmee zijn dochter om het leven kwam. Hij had geen vergunning voor een wapen.

(ANP)

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.