TPOok!

 
avatar
   
Binnenland

Terugluisteren: hoe de politie kritische agenten de ziektewet induwt

'Een agente kreeg het stempel 'borderliner' opgeplakt zonder diagnose van psychiater'

Tags: ,

Alstublieft, een stukje Staatsradio met dingen die u moét terugluisteren. Want uit in het geheim opgenomen geluidsfragmenten blijkt dat politieleidinggevenden kritische agenten de ziektewet proberen in te duwen zodat de verzekering de kosten dekt en de politie van de dissident af is.

De geluidsfragmenten gaan maar over één geval maar zowel de wakkere journalisten van Eenvandaag als de politievakbonden kunnen bevestigen dat er talloze gevallen zijn waarin sprake was of is van ‘agentje wegpesten’ door het agentje in kwestie een of andere (psychische) stoornis toe te kennen, zonder dat er ooit contact is geweest met een psychiater of zelfs maar een arts.

De verklaringen van politievakbonden in deze Staatsradio 1-uitzending liegen er in elk geval niet om, en de conclusie kan niet anders zijn dan dat er iets vreselijk aan het rotten is binnen de steeds verder aftakelende organisatie die Nederlandse Politie heet.

Maar gelukkig zit korpschef Erik Akerboom er bovenop en zal alles in het werk worden gesteld om te zorgen dat er de volgende keer nog minder informatie over het totaalfalen binnen de politie naar buiten lekt, want dat is tenslotte alleen maar ‘gif in de samenleving’ die ‘groepen tegen elkaar opzet’.

We bellen!

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.