TPOok!

 
Binnenland

Voordeur Thierry Baudet wéér besmeurd, nu met ‘stinkende substantie’

Demonisering politicus uitermate succesvol

De voordeur van het huis van Thierry Baudet is opnieuw besmeurd, dat meldt De Telegraaf deze ochtend. De politie zou zondagochtend monsters hebben genomen van een ‘stinkende substantie’ bij de deur. Tegenover de krant bevestigen zowel politie als Baudet zelf het voorval.

“Wij hebben daar onderzoek gedaan en onderzoeken nu wat precies de vervuiling is en wie dat heeft aangebracht”, zegt een woordvoerder van politie. Onderzoek moet nu uitwijzen om wat voor stof het gaat.

Eerder werd de woning van Baudet al beklad met roze verf door actiegroep Radicaal Anarchistisch Feministisch Front (RAFF). Ook lieten de daders een poep‘traktatie’ achter in de brievenbus van Baudet. Met roze verf werd een anarchistisch teken en het vrouwensymbool op de deur gekalkt.

Update 12.51 – VVD Amsterdam wil beveiligingsmaatregelen voor Baudet

Update 10.57 -Baudet: ‘Naar voor mijn bovenbuurvrouw’

Baudet zelf wil niet op het voorval ingaan, maar vindt ‘het zo naar voor mijn bovenbuurvrouw’, met wie hij de voordeur deelt. “Ze is op leeftijd en voor haar is het een enorme klap.” Forum voor Democratie zegt erop te rekenen dat de politie opnieuw voortvarend met de zaak aan de slag gaat.

   

Steun direct Gyurka Jansen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.