TPOok!

 
Video

Video – Amsterdam Oost: touringcar, politiewagen en 5 auto’s in 1 nacht in brand gestoken

Pyromaan zou zijn gefilmd, maar is nog niet opgepakt

Een bizarre serie autobranden in de Amsterdamse wijk Watergraafsmeer in het oosten van de stad: er gingen een politiewagen, een touringcar en vijf auto’s in vlammen op in één nacht. De branden vonden plaats binnen een uur tijd, er ontstond grote onrust onder bewoners, meldt AT5.

Een bewoner zou de mogelijke dader hebben gefilmd en de politie hield een lange zoekactie, maar er is nog niemand aangehouden voor de branden. Amsterdam is vaker het toneel van autobranden, maar vrijwel altijd gebeurt dit in Amsterdam Noord. Ook voor die branden, tientallen verspreid over enkele jaren, is nooit iemand aangehouden.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.